Loosduinen gaat los

Deze week is Loosduinen gaat los van start gegaan. Een superleuk cultuurfestival in Loosduinen bij Den Haag. Monkey Organ is er ook bij op zondag 12 november bij de afsluiting in de International School The Hague.

Kinderen kunnen hun draaiorgeldiploma halen. En stiekem willen de vaders, moeders, opa’s en oma’s dat vaak ook. En dat kan! Ook is er een workshop “Componeren voor draaiorgel” speciaal voor kinderen om samen met ouders of andere begeleiders te doen. Je kunt zelf een liedje maken voor de pling plong. Dat is ook een zelf spelend instrument dat speelt door papier met gaatjes. Net als een draaiorgel. Na een paar instructies kun je de gaatjes gaan prikken en als het klaar is kun je je eigen liedje afspelen op de pling plong. Is dat niet gaaf?

www.loosduinengaatlos.nl