Molen de Vlieger

Molen de Vlieger bestaat al 400 jaar. Op deze dag werd dat gevierd met kindertheater Deepdeep.nl , rondleidingen in de molen, een presentatie over de molen en informatie uit de eerste hand van molenaar Bram. Heel leerzaam en leuk was het. En natuurlijk vrolijk met Monkey Organ erbij. De schapen werden er zelfs blij van! Die hadden ook een verzetje.

Draaien in Coronatijd

Ik kreeg een telefoontje van Omroep West. Wat bleek, er was een verzoekje in radioprgramma Aan de bak van een wijkbewoner. Of er geen draaiorgel kon draaien bij een verzorgingshuis waar ze tegenover woonde. Tuurlijk! Werd wel een feestje!

Daarna bij Antroposofische Zorg gedraaid op verschillende lokaties. Alleen maar blije gezichten. Kreeg ik een hoop tulpen toegeworpen op het einde.

Tour de France

Deze zomer is Monkey Organ gaan reizen door Frankrijk.  Daar hebben we een andere Nederlanse orgelvrouw, Xandra en haar vrouw Boukje, ontmoet.  Zij is gek op Frankrijk, de Franse taal en Franse Chansons. Er is een leuk filmpje van.

 

Festival Aangeschoten Wild

Wat vind je van het festival?

🇳🇱 Wat vind je van het festival? Onze bezoekers geven hun mening. Proef de sfeer en geniet. Tot 10 mei!🇬🇧 What do you think of our festival? Our visitor tell us their findings. Feel the ambiance and enjoy yourself! see you May 10th!

Geplaatst door Festival Aangeschoten Wild op Maandag 8 april 2019

Festival Aangeschoten Wild. Cabaret, dans, lounge, eten en bands. Laat je vermaken en verrassen door de wilde selectie van jong talent, cultuur en enthousiaste muzikanten. Verspreid over een buitenterrein en drie zalen van de sfeervolle oude lijmfabriek trakteren ze jou op verschillende stijlen en diverse culturele acts.

En Monkey Organ dus!   

Website Aangeschoten Wild

 

Carnivale

Dit jaar terug van weggeweest. Carnivale is weer aangeland in Den Haag.  Een festival over magie en verwondering en Monkey Organ was er dit keer ook bij. Er zijn veel terecht verdiende draaiorgeldiploma’s uitgereikt!  Kijk vooral ook even op www.carnivale.nl 

Dit jaar gemist? Volgend jaar zijn ze er opnieuw!

 

Loosduinen gaat los

Deze week is Loosduinen gaat los van start gegaan. Een superleuk cultuurfestival in Loosduinen bij Den Haag. Monkey Organ is er ook bij op zondag 12 november bij de afsluiting in de International School The Hague.

Kinderen kunnen hun draaiorgeldiploma halen. En stiekem willen de vaders, moeders, opa’s en oma’s dat vaak ook. En dat kan! Ook is er een workshop “Componeren voor draaiorgel” speciaal voor kinderen om samen met ouders of andere begeleiders te doen. Je kunt zelf een liedje maken voor de pling plong. Dat is ook een zelf spelend instrument dat speelt door papier met gaatjes. Net als een draaiorgel. Na een paar instructies kun je de gaatjes gaan prikken en als het klaar is kun je je eigen liedje afspelen op de pling plong. Is dat niet gaaf?

www.loosduinengaatlos.nl