Tour de France

Deze zomer is Monkey Organ gaan reizen door Frankrijk.  Daar hebben we een andere Nederlanse orgelvrouw, Xandra en haar vrouw Boukje, ontmoet.  Zij is gek op Frankrijk, de Franse taal en Franse Chansons. Er is een leuk filmpje van.

 

18 mei Aangeschoten Wild Delft

Festival Aangeschoten Wild. Cabaret, dans, lounge, eten en bands. Laat je vermaken en verrassen door de wilde selectie van jong talent, cultuur en enthousiaste muzikanten. Verspreid over een buitenterrein en drie zalen van de sfeervolle oude lijmfabriek trakteren ze jou op verschillende stijlen en diverse culturele acts. En Monkey Organ dus! Van 19:00-22:00 op het binnenterrein.

Website Aangeschoten Wild

 

 

Carnivale 2017

Dit jaar terug van weggeweest. Carnivale is weer aangeland in Den Haag.  Een festival over magie en verwondering en Monkey Organ was er dit keer ook bij. Er zijn veel terecht verdiende draaiorgeldiploma’s uitgereikt!  Kijk vooral ook even op www.carnivale.nl 

Dit jaar gemist? Volgend jaar zijn ze er opnieuw!

 

Loosduinen gaat los

Deze week is Loosduinen gaat los van start gegaan. Een superleuk cultuurfestival in Loosduinen bij Den Haag. Monkey Organ is er ook bij op zondag 12 november bij de afsluiting in de International School The Hague.

Kinderen kunnen hun draaiorgeldiploma halen. En stiekem willen de vaders, moeders, opa’s en oma’s dat vaak ook. En dat kan! Ook is er een workshop “Componeren voor draaiorgel” speciaal voor kinderen om samen met ouders of andere begeleiders te doen. Je kunt zelf een liedje maken voor de pling plong. Dat is ook een zelf spelend instrument dat speelt door papier met gaatjes. Net als een draaiorgel. Na een paar instructies kun je de gaatjes gaan prikken en als het klaar is kun je je eigen liedje afspelen op de pling plong. Is dat niet gaaf?

www.loosduinengaatlos.nl

Wereldsprookjesfestival

5 juli  van 14:00-18:00 is er het Wereldspookjesfestival in het Sidelingepark Overschie. Monkey Organ is met de Club zonder Doek te vinden op podium 2 en vermaken daar iedereen met voorstellingen en workshops. Het wordt superleuk!

Sky is the limit.

Sky is the limit. Ik ben op reis en volg mijn dromen.

Weer een mooie foto gemaakt en bewerkt door Milo Mineur. De foto is gemaakt in de studio met steuntjes en krukjes. De achtergrond is er later bijgemaakt met beeldbewerking.

 

Hollandse Hoeve Dag in Goes

20 mei ‘smiddags wordt de Hollandse Hoeve Dag bij het Ambachtscentrum in Goes gehouden. Er is van alles te doen en Monkey Organ is er ook.

Bij het Ambachtscentrum zijn rondom een ouderwets bestraat marktpleintje  karakteristieke geveltjes gebouwd. Achter deze geveltjes demonstreren ambachtslieden hun ambacht.

http://www.ambachtscentrumgoes.nl/