Cultuurankers aan Zee

Bij Cultuurankers aan Zee op 14 mei. Een langgerekt festival aan zee tussen Kijkduin en Scheveningen. Er was muziek, theater, kunst en workshops voor jong en oud.

Molen de Vlieger

Molen de Vlieger bestaat al 400 jaar. Op deze dag werd dat gevierd met kindertheater Deepdeep.nl , rondleidingen in de molen, een presentatie over de molen en informatie uit de eerste hand van molenaar Bram. Heel leerzaam en leuk was het. En natuurlijk vrolijk met Monkey Organ erbij. De schapen werden er zelfs blij van! Die hadden ook een verzetje.

Draaien in Coronatijd & Video

Ik kreeg een telefoontje van Omroep West. Wat bleek, er was een verzoekje in radioprgramma Aan de bak van een wijkbewoner. Of er geen draaiorgel kon draaien bij een verzorgingshuis waar ze tegenover woonde. Tuurlijk! Werd wel een feestje!

Daarna bij Antroposofische Zorg gedraaid op verschillende lokaties. Alleen maar blije gezichten. Kreeg ik een hoop tulpen toegeworpen op het einde.

Tour de France

Deze zomer is Monkey Organ gaan reizen door Frankrijk.  Daar hebben we een andere Nederlanse orgelvrouw, Xandra en haar vrouw Boukje, ontmoet.  Zij is gek op Frankrijk, de Franse taal en Franse Chansons. Er is een leuk filmpje van.

 

Festival Aangeschoten Wild

Festival Aangeschoten Wild. Cabaret, dans, lounge, eten en bands. Laat je vermaken en verrassen door de wilde selectie van jong talent, cultuur en enthousiaste muzikanten. Verspreid over een buitenterrein en drie zalen van de sfeervolle oude lijmfabriek trakteren ze jou op verschillende stijlen en diverse culturele acts.  Bekijk de video hier.

En Monkey Organ dus!   

 

Carnivale

Dit jaar terug van weggeweest. Carnivale is weer aangeland in Den Haag.  Een festival over magie en verwondering en Monkey Organ was er dit keer ook bij. Er zijn veel terecht verdiende draaiorgeldiploma’s uitgereikt!  Kijk vooral ook even op www.carnivale.nl 

Dit jaar gemist? Volgend jaar zijn ze er opnieuw!